Baumer Grouop

SCHMERSAL

XECRO

Baumer group е международен производител на сензорни технологии, енкодери, измервателни уреди и компоненти за автоматизация. В областта на технологиите, дружеството притежава обширно портфолио от стадартни и високотехнологични сензори, както и процесни връзки, адаптери и аксесоари за тях. Продуктите се отличават със здравия си, изключително надежден корпус и дългия си експлоатационен живот.

Schmersal group разработва и произвежда набор от около 25 000 различни устройства за разпределение и управление. Schmersal е един от най-големите доставчици на устройства за превключване на безопасността в света. С индустриалния си опит и професионални услуги, Schmersal Group предлага на клиентите си в световен мащаб системи и решения за машинна безопасност, безопасност на труда и подразделения на автоматизационната технология.

XECRO е компания с повече от 20 години опит в производството на индустриални сензори на пазара.През годините XECRO разширява продуктовата си гама и се превръща в един от най-конкурентите производители в сензорната технология.

di-soric

OPTRIS

Otennlux

Di-soric e корпоративната група е специализирана в разработването и производството на сензори за индустриална автоматизация. Благодарение на непрекъснатите иновации е налице огромна продуктова гама, която се допълва от висококачествени светодиодни осветителни тела, машинно виждане и идентификационни системи

Optris е водещ производител в бранша на безконтактното температурно измерване.Продуктовата гама обхваща преносими термометри, фиксирани промишлени термометри, както и инфрачервени камери.